Πληροφορίες & Κρατήσεις Θέσεων: 2114094463

Ομάδες Αυτογνωσίας α' κύκλος

Ο Εαυτός

Κάθε ομάδα είναι μοναδική όπως άλλωστε και καθένα από τα μέλη της. Γι’ αυτό πέρα από την βασική θεωρητική προσέγγιση του α’ κύκλου, οι επιμέρους στόχοι, η ύλη την οποία θα καλύψει η ομάδα και συνολικά η πορεία της διαμορφώνονται από τις ιδιαίτερες ανάγκες και τα χαρακτηριστικά της.

Η ομάδα είναι ζωντανή.  Νιώθει, αφουγκράζεται, προσπαθεί, κινείται και εξελίσσεται. Τα μέλη της διαφορετικά αλλά και όμοια συγχρόνως, συνταξιδιώτες στον δρόμο της προσωπικής τους αλήθειας.

Στον κύκλο «Εαυτός» αναγνωρίζουν τις πλευρές του εγώ και τις πτυχές της προσωπικότητας. Συμφιλιώνεται το παρελθόν με το παρόν μέσα από την δημιουργική ενέργεια της αγάπης κι ο Εαυτός πιο ελεύθερος μπορεί να εστιάσει στο μέλλον που επιθυμεί.

Επιτυχίες Αποφοίτων Εργαστηρίων

Συναντήσεις: κάθε εβδομάδα σε σταθερή ημέρα και ώρα που θα καθοριστεί βάση συμμετοχών

Δικαίωμα συμμετοχής: όλοι οι ενήλικες άνω των 25 ετών που επιθυμούν προσωπική εξέλιξη 

Οικονομική υποχρέωση: η πρώτη συνάντηση γνωριμίας είναι δωρεάν. Εβδομαδιαίες συναντήσεις 60€/ μήνα

Συντονισμός: Άννα Σολωμού- Σύμβουλος Προσωπικής & Οικογενειακής Ανάπτυξης

 

Ομάδες Αυτογνωσίας Β’ Κύκλος

Μαθήματα Ζωής

Η ομάδα αυτογνωσίας του Β’ κύκλου μετακινείται από τον «Εαυτό» στα «Μαθήματα Ζωής»  όπως αυτά προκύπτουν από την αναγνώριση των γενεαλογικών σχημάτων και προγονικών καταβολών.

Η ομάδα πιο μεστή και οργανωμένη κατευθύνεται προς νέα επίπεδα πνευματικής επίγνωσης συνδυάζοντας πάντα την μοναδικότητα του κάθε μέλους με την ολότητα της.

Η δομή των συναντήσεων είναι όμοια με αυτή του πρώτου κύκλου αλλά η αίσθηση είναι περισσότερο εμπειρική, βιωματική παρά γνωστική.

Τα μέλη της ομάδας συνδέονται πιο συνειδητά με την προσωπική τους ιστορία και την καθημερινότητα τους αλλά συγχρόνως αποκτούν μια αναζωογονητική σχέση με τους άλλους και τον κόσμο..

Επιτυχίες Αποφοίτων Εργαστηρίων

Συναντήσεις: κάθε εβδομάδα σε σταθερή ημέρα και ώρα που θα καθοριστεί βάση συμμετοχών 

Δικαίωμα συμμετοχής: όλοι οι ενήλικες άνω των 25 ετών που επιθυμούν προσωπική εξέλιξη 

Οικονομική υποχρέωση: Εβδομαδιαίες συναντήσεις 60€/ μήνα

Συντονισμός: Χριστιάνα Μήλα- Κλινική Υπνοθεραπεύτρια Ψυχοθεραπεύτρια