Κ.Β: Μια εξαιρετική πρώτη εμπειρία στην προσπάθεια αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης. Όμορφη παρουσίαση και χρήσιμες συμβουλές συμπεριφοράς για περισσότερη σκέψη, προσωπική προσπάθεια και εφαρμογή στην καθημερινότητα και τις προσκλήσεις της.

Μ.Κ: Βαθύ σκάψιμο, δυνατά μηνύματα, καταπληκτική η "αποδέσμευση"! 

Ε.Κ: Το εργαστήριο είχε πολύ ενδιαφέρον. Ήταν κατά την άποψη μου ένας συνδυασμός ψυχολογίας και γιόγκα... κάτι σαν πνευματική εμπειρία. Μου άρεσε πολύ η υπνοθεραπεία.

Γ.Τ: Σου δίνε την δύναμη να βρεις τον «θαμμένο» εαυτό σου, να επαναφέρεις συναισθήματα & επιθυμίες που νομίζεις ότι έχασες. Μαθαίνεις να αντιμετωπίζεις τα προβλήματα με μοναδικό τρόπο χωρίς να απομακρύνεσαι. Ευχαριστώ

Ε.Χ: Με βοήθησε να βάλω σε μία τάξη τις σκέψεις και τα συναισθήματά μου, να δω με πιο καθαρή ματιά την οικογένειά μου και τα θέλω μου. Να οραματιστώ το μέλλον. Νιώθω ευγνωμοσύνη.

Χ.Γ: Είναι το πιο σημαντικό δώρο που θα μπορούσε κάποιος να κάνει στον εαυτό του. Να μάθει να μην τον πηγαίνει η ζωή, αλλά να την πιάνει από το χέρι και να την πηγαίνει ο ίδιος.

Ά.Κ: Βρήκα επιτέλους το δικό μου μονοπάτι. Όσο περισσότερο προχωρώ, τόσο ανακαλύπτω τον εαυτό μου και είμαι πλέον σίγουρη πως αυτός είναι ο δρόμος προς την ευτυχία. Ο δρόμος της αυτογνωσίας! Σας ευχαριστώ πολύ μέσα απ’ την καρδιά μου που βρεθήκατε στον δρόμο μου.

Κάποιος: Η αγάπη, η προσφορά, η ευγνωμοσύνη, η συγχώρεση είναι πανανθρώπινες αξίες και η συνειδητοποίηση τους είναι ίσως ο μεγαλύτερος και δυσκολότερος στόχος που έχουμε να επιτύχουμε. Μου δώσατε την δυνατότητα να κάνω το πρώτο βήμα. Γι’ αυτό σας ευχαριστώ. Συνεχίστε να προσφέρετε γιατί πραγματικά είναι τεράστιο το έργο σας. Να είστε πάντα καλά!

Γ.Ξ: Η ευτυχία δεν είναι κάτι αυτούσιο, που μπορούμε να το βρούμε κάπου, αλλά πηγάζει μέσα από τις πράξεις μας. Αυτό που έχει πραγματική αξία είναι η αρμονία και η ισορροπία της ψυχής

Ελένη: Σήμερα άνοιξα ένα παράθυρο σε μια καλύτερη ζωή.

Ν.Α:  Είμαι ευγνώμων που παρακολούθησα αυτό το σεμινάριο γιατί είχα πολλές απορίες. Νιώθω πολύ αισιόδοξος & βλέπω μια καινούργια αρχή θεμελιωμένη με αγάπη, αληθινά συναισθήματα,  & δεν σκοπεύω να πισωγυρίσω. Σας ευχαριστώ που μου δείξατε πως κάθε άνθρωπος μπορεί να βρει τον δρόμο του όταν το επιθυμεί.

Άννα: Πολύ καλό! …γιατί όλοι αξίζουμε το κάτι παραπάνω. Πολύ καλές αναλύσεις, χώρος & υπέροχοι άνθρωποι.

Δ.Κ: Να συνεχίσετε να μας χαρίζετε τόσο όμορφες εικόνες & να γαληνεύετε την ψυχή μας, για μένα είναι υπέροχο. Εύχομαι να φτάσω στο αντίστοιχο επίπεδο…

Χ.Μ: Άρχισα να βλέπω τον κόσμο με άλλα μάτια. Σταμάτησα να κατηγορώ τους γύρω μου για ότι συμβαίνει και συνειδητοποίησα ότι Εγώ έχω την ευθύνη της ζωής μου και οτιδήποτε δεν μου αρέσει μπορώ να το αλλάξω. Ήταν ένα σεμινάριο αποκάλυψη.

Β.Γ: Αισθάνομαι ήδη καλύτερα από πριν έρθω στη σχολή. Νοιώθω ότι έχω κερδίσει κάποιο βραβείο! Σας ευχαριστώ!

Ρ.Σ: Αισθάνθηκα λες και μπήκα μέσα στον εαυτό μου!

Κ.Κ: Εστίασα σε πτυχές τις οποίες μέχρι τώρα θεωρούσα ότι δεν έχουν να κάνουν με μένα…. Απεγκλωβίστηκα από την έννοια του χρονοδιαγράμματος.