Ν.Σ: Είχα κάποτε διαβάσει ότι για να ανακαλύψουμε πού βρίσκεται ο πλούτος και πώς να τον αποκτήσουμε, πρέπει πρώτα να κατανοήσουμε τι σημαίνει πλούτος για εμάς. Το σεμινάριο του πλούτου με έβαλε σε ένα πολύ ξεχωριστό ταξίδι προσδιορισμού βασικών εννοιών γύρω από την έννοια της αφθονίας και του πλούτου, που έριξε φως σε περιοριστικές αντιλήψεις του παρελθόντος και με εφοδίασε με πολύτιμη γνώση και δύναμη για το μέλλον. Ένα μεγάλο ευχαριστώ, Άννη!"

Κ.Α: Και μόνο η λέξη προκαλούσε τρόμο. Πλούτος; Πως; Που; Εμένα δε μου έμενε ούτε ένα ευρώ στην τσέπη και όχι μόνο αυτό αλλά τα προβλήματα με τις δουλειές γιγαντώνονταν. Απολύσεις, χαμηλοί μισθοί και άλλα “καλά” που τα νόμιζα σημεία των καιρών. Και όμως τα πάντα άλλαξαν από τότε. Με το μεθοδικό σεμινάριο  και την απίστευτη προσέγγιση της Άννης και της Χριστιάνας όχι μόνο πέτυχα καλύτερο μισθό και bonus στην δουλειά μου αλλά ετοιμάζομαι και για την μεγάλη αλλαγή που θα αποφέρει άλλα τόσα. Απέκτησα συναίσθηση του πλούτου και της αφθονίας στη ζωή μου με αποτέλεσμα να εχω ποιότητα , ποσότητα και άλλα πολλά καλά. Με άλλα λόγια σοβαρές βάσεις για την επίτευξη ονείρων που αν τα πεις θα φαντάζουν “άπιαστα”. Συνιστάται χωρίς δεύτερη σκέψη.

Κ.Κ.: Όταν αποφάσισα να κάνω το σεμινάριο του πλούτου ο βασικός και κύριος σκοπός μου ήταν να δω τι είναι αυτό που χρειάζεται να  κάνω για να αυξήσω τα εισοδήματά μου.  Ήθελα περισσότερα λεφτά, ήθελα να μάθω τι κάνουν οι άλλοι και έχουν καλύτερα οικονομικά αποτελέσματα από μένα.  Ήθελα να το μάθω και να το κάνω και εγώ.  Τόσο γραφική που ζήτησα από την Άννη Σολωμού να μου μάθει τι πρέπει να κάνω για να μου έρχονται «τούβλα χαρτονομίσματα» από την οροφή του αυτοκινήτου. Ακόμα πρέπει να γελάει. Είχα διαβάσει, είχα ακούσει διάφορα, εκεί όμως, σε αυτά τα μαθήματα με έβαλαν να μελετήσω « τα πιθανά σενάρια φτώχειας» μου.  Αντιλήψεις που δεν μου έμοιζαν και τόσο κακές αλλά τελικά ήταν, πως επηρεαζόμουν από εξωγενείς παράγοντες και πόσο το περιβάλλον μου έχει συμβάλει για την τωρινή μου κατάσταση. Αλλάζοντας κάποιες, διορθώνοντας κάποιες άλλες, υπερπροωθώντας κάποιες άλλες,  άλλαξαν και πολλά πράγματα στη ζωή μου.  Γιατί τελικά δεν υπάρχει μόνο ένας πλούτος άλλα πολλοί!! Ένιωσα πόσο ισχυρή ενέργεια είναι ο πλούτος.  Δεν θα αναφερθώ στο πόσο πλούσιοι είμαστε σε πράγματα που δεν πληρώνονται, αν και συνειδητοποίησα πως αυτός είναι ο  σημαντικός και καθοριστικός ρόλο για την αύξηση και των χρημάτων. Στον ψυχικό, σωματικό πλούτο το μόνο που θα πω είναι ότι εμφανίστηκαν στο δρόμο μου άνθρωποι, που ο ένας μετά τον άλλον με οδήγησαν στον να βρω λύση για ένα πρόβλημα υγείας που με ταλαιπωρούσε πολύ καιρό. Από την άλλη, στον υλικό πλούτο έμαθα να «κρατάνε» τα λεφτά μου περισσότερο μέσα στο μήνα, είδα να κάνω με τα ίδια λεφτά περισσότερα πράγματα, είχα ένα δωράκι της τάξεως των 10.000 ευρώ  ΚΑΙ ταυτόχρονα είδα πως κάθε φορά που με πιάνει ένα «πανικόβλητο άγχος» η απάντηση σε αυτό το «πανικόβλητο άγχος» είναι να φεύγουν τα λεφτά από τα χέρια μου, άλλοτε χωρίς να το καταλαβαίνω και άλλοτε σε μορφή ζημιών (ξαφνικά χαλάει το ψυγείο του αυτοκινήτου, το σουπερ μάρκετ αυξάνεται κατά 50% χωρίς λόγο και αιτία κ.α). Ήταν ένα σεμινάριο δέσμευσης.  Μετά από αυτό ξέρεις και ότι πράττεις το πράττεις  συνειδητά πλέον.  Αποκτάς τον έλεγχο για τα αποτελέσματά σου.

Χ.Μ (2013-2014): ... τον Ιαν' 2013 αποφάσισα συνειδητά να διαφοροποιήσω τον τρόπο με τον οποίο έβλεπα τον εαυτό μου και τα παραπανίσια κιλά μου. Μίλησα τότε με κάποια φίλη μου, η οποία είναι ειδικευμένη επαγγελματίας του χώρου, και μου έδωσε τις πρώτες οδηγίες διαχείρισης βάρους και επισήμανε πως κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός. Δεν υπάρχουν δίαιτες κοινές. Μετά από λίγους μήνες άρχισαν και τα πρώτα θετικά αποτελέσματα!!! Τυχαία λοιπόν, βρέθηκα λόγω του επαγγέλματός μου στο αυτοκίνητο κάποιου επώνυμου ατόμου και βρήκα στο ταμπλό του αυτοκινήτου ένα βιβλίο: "Η επιστήμη της αφθονίας"  του Wallace Wattles! Καθώς το ξεφύλλιζα οι απορίες μου μεγάλες και η δίψα μου για κάτι νέο έντονη. Σκέφτηκα λοιπόν, να το ψάξω πιο πολύ και να αναζητήσω πληροφορίες στο ίντερνετ, ανακάλυψα έτσι την Σχολή Αυτογνωσίας της Άννης και της Χριστιάνας. Διστακτικός την πρώτη φορά πήγα στο  δωρεάν εργαστήριο αυτογνωσίας, οι εσωτερικές εκρήξεις δύναμης μέσα μου μετά απ'ο την πρώτη συνάντηση ήταν υπέροχες και με ώθησαν για την συνέχεια. Άρχισα να διαβάζω και να ακούω τα ειδικά C/D αυτοβοήθειας, να παρατηρώ καλύτερα τις συμπεριφορές του εαυτού μου αλλά και των άλλων, αλλά και να επιδιώκω το καλύτερο για τον εαυτό μου. Παρακολούθησα στην συνέχεια τα δύο σεμινάρια επιτυχίας  και πλούτου, η Χριστιάνα και η Άννη είναι εκπληκτικές και μοναδικές, είναι δώρα Θεού. Ήρθαν στην ζωή μου επιτυχίες μικρές και μεγάλες όπως και δυσκολίες που αντιμετώπισα τελείως διαφορετικά. Αγαπώ πιο πολύ τον εαυτό μου και τα λάθη μου ,αισθάνομαι πιο δυνατός,πιο πιστός. Λατρεύω την οικογένειά μου ακόμα πιο πολύ, και φυσικά και όλους τους ανθρώπους. Οι επιτυχίες μου από τις μεθόδους τις Σχολής και η συνάρτηση με τις καταπληκτικές Άννη και Χριστιάνα : 1)Απώλεια 43 κιλών, 2)Ανάταση υγείας, 3)Ανάταση πνευματική και αναζωογόνηση, 4) Δώρα υλικά και χρηματικά, 5) Ταξίδια αναψυχής, 6)Επαγγελματικός προσανατολισμός και διαφοροποίηση στόχων με αποτέλεσμα λιγότερο άγχος και περισσότερα χρήματα, 7)Ομαλή επίτευξη στόχων και πλάνων, 8)Ευτυχία, 9)Ευζωία, 10)Αίσθηση μεγαλύτερης ασφάλειας.