Α΄κύκλος: Ο Εαυτός

Μ.Κ: Η ουσιαστική ενηλικίωση: ανέλαβα την ευθύνη του εαυτού μου 100% και αυτό (όσο και αν στην αρχή με τρομοκράτησε) τελικά είναι η απόλυτη απελευθέρωση! Έμαθα πως να αγαπάω χωρίς όρους, να κλαίω χωρίς να λυπάμαι τον εαυτό μου, να αναγνωρίζω και να γνωρίζομαι με τους φόβους μου, και να βρίσκω την εσωτερική μου  δύναμη. Η επιτυχία που έχω βιώσει είναι στην καθημερινότητά μου: ζω την ίδια ζωή, αλλά καλύτερα, πιο όμορφα, πιο ολοκληρωμένα και με περισσότερη κατανόηση. Δε φοβάμαι να περάσω χρόνο μόνη μου, πλέον. Τα "καλά" δεν τα βιώνω μόνο εγώ, αλλά και η οικογένειά μου, καθώς και ο καθένας γύρω μου. Όσο πιο ανοιχτή γίνομαι, τόσο περισσότερα δώρα μου φέρνει η καθημερινότητα. Και όταν "πέφτω", σηκώνομαι πιο γρήγορα. Είναι τόσο ωραία να ζεις τη ζωή σου με περισσότερη αλήθεια και ειλικρίνεια - σε οδηγεί στο φως.

Ρ.Γ: Η Σχολή Αυτογνωσίας μου έχει αλλάξει την ζωή 100%. Είμαι τυχερή και νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη που είμαι μέλος αυτής της παρέας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα μου και φυσικά στην αγαπημένη μου Άννη. Το "μπορείς και καλύτερα γιατί το αξίζεις" είναι γεγονός.

Α.Ζ: Ήταν μια εμπειρία που έθεσε τις βάσεις για να αλλάξει η ζωή μου, ήταν μια καινούργια αρχή. Γνώρισα πολύ καλύτερα τον εαυτό μου και τον αποδέχτηκα. Επίσης, άλλαξα πολλές λανθασμένες αντιλήψεις και νιώθω πιο ισορροπημένη και χαρούμενη. Νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη για όσα μου προσέφεραν η Άννη και η κα. Χριστιάνα, είναι πλέον δυο πολύ σημαντικοί άνθρωποι στην ζωή μου.

Ι.Β: νιώθω πραγματικά πως έχω ένα 3ο μάτι στο μέτωπο το οποίο άνοιξε εδώ μέσα. Με αυτή την διαδικασία πολλές φορές μπερδεύτηκα, προβληματίστηκα αλλά πάντα ερχόμουν ξέροντας πως με την ηρεμία και την διαύγεια σου θα ηρεμήσω και θα πάρω ασυνήθιστα πράγματα τα οποία θα μου ανοίξουν νέους δρόμους. Πέρα από τις γνώσεις νομίζω πως πήρα κάτι απερίγραπτο του οποίου το μέγεθος ακόμη δεν έχω αντιληφθεί αλλά είναι πολύ όμορφο. Επίσης, ήταν υπέροχο το συναίσθημα όταν ένιωθα να συντονίζομαι με όλη την ομάδα.

Β' κύκλος: Μαθήματα Ζωής

Μ.Σ: απέκτησα περισσότερη ηρεμία, αυτοσυγκέντρωση, αυτοεκτίμηση & κρατάω μόνο την ουσία. Εισπράττω ανταμοιβές σε όλα τα επίπεδα όπως σεβασμό,  ηθική και υλική βοήθεια από τους συνανθρώπους μου, έχω καλύτερη υγεία και  χρησιμοποιώ καλύτερα το σώμα και το μυαλό μου.

Μ.Κ: πριν τα εργαστήρια ήμουν γεμάτη ψυχοσωματικά, η δουλειά μου είχε πολλά προβλήματα & «λάθος» συνεργάτες, δεν ήμουν ευγνώμων για την ζωή μου & είχα αρκετούς φόβους και ανασφάλεια. Σήμερα, η δουλειά μου είναι πιο ποιοτική με ηθικούς συνεργάτες, νιώθω υγιής, ισορροπημένη , ευτυχισμένη & τυχερή για ότι ζω.

Δ.Λ: Τα οφέλη από τον 2ο κύκλο ήταν πολλά. Με βοήθησαν να βρω τον πραγματικό εαυτό μου δίνοντας χώρο στην έμπνευση, την διαίσθηση και την δημιουργικότητα. Έμαθα να αγαπώ κάθε άνθρωπο γύρω μου και να παρατηρώ μόνο την ομορφιά που έχει μέσα του. Επίσης, να μην φοβάμαι τις αλλαγές, να απεγκλωβίζομαι από το παρελθόν & από πεποιθήσεις και να απολαμβάνω την κάθε μου στιγμή.

Γ.Ξ: Η εμπειρία αυτή αφορά στη συνειδητή αναζήτηση του γόνιμου εδάφους, πάνω στο οποίο αναπτύσσεται η ικανότητα μας να αντιλαμβανόμαστε την ενέργεια, ώστε να αλληλεπιδρούμε σωστά με το περιβάλλον. Προσφέρει πιο βαθιά & ουσιαστική αντίληψη των ερεθισμάτων που εισπράττουμε, γεγονός που βοηθάει στην αύξηση της επίγνωσης μας  & την εξέλιξη του πνευματικού μας εαυτού ώστε να κάνει τις κατάλληλες αλλαγές.

Ζ.Π: Στον 2ο κύκλο εργαστηρίων ξεκίνησα να παρατηρώ τα συγχρονιστικά γεγονότα στη ζωή μου, να αφήνομαι στη ροή & να εμπιστεύομαι  τα όνειρα μου. Νιώθω ήρεμη και αυτό με βοηθάει να «ακούω» περισσότερο τους άλλους & να σκέφτομαι το «εμείς».