Αναδρομή Ζωής & Υπνοθεραπεία

Μ.Κ: Δεν ήξερα τι να περιμένω και φοβόμουν και λίγο. Η σχέση μου με τη ζωή ήταν πάντοτε βασισμένη στον ορθολογισμό. Ήξερα, όμως (πάντοτε ορθολογικά), πως αυτό με έχει οδηγήσει σε αδιέξοδα. Δηλαδή, το μυαλό μου έλεγε το ένα και το συναίσθημα ερχόταν και με πλημμύριζε με άλλα - με σταματούσε, με μπλόκαρε, με έβγαζε από το δρόμο στον οποίο βάδιζα. Η υπνοθεραπεία με βοηθά να καταλάβω, να συμφιλιωθώ και, κάποιες φορές, να συγχωρήσω τον εαυτό μου για όλα όσα εγώ η ίδια βιώνω. Ήξερα πάντα πως έχω ακόμη πολλή δύναμη μέσα μου, πως υπάρχει κάτι ακόμη, τώρα είναι σαν να να έχει "νετάρει" ο φακός και να μη φοβάμαι αυτά που νιώθω. Με τη δύναμη της ψυχή μου, όμως, όχι με το "μυαλό". Είναι ένα ταξίδι, που δεν τελειώνει, αλλά αξίζει να το ζήσεις. Η ευεργετική επίδραση μιας υπνοθεραπείας ξετυλίγεται σιγά σιγά, για ημέρες μετά τη συνεδρία. Νομίζεις, δηλαδή, κάποιες φορές πως δεν "έγινε" τίποτα και μετά...αρχίζεις να το βιώνεις! Η Χριστιάνα δουλεύει με απόλυτο σεβασμό, αγάπη και γνώση για αυτό που κάνει - ξέρει που να βάλει όρια και που να προχωρήσει και αυτό είναι ανεκτίμητο.

Ν.Σ: Στην αναδρομή ανακάλυψα & κατανόησα με σαφήνεια το σκοπό της ζωής μου. Το λόγο για τον οποίο δημιουργήθηκα. Οι σχέσεις μου, με σημαντικά πρόσωπα  της τωρινής- υλιστικής- ζωής μου, τέθηκαν σε άλλες βάσεις με πιο ειλικρινή αισθήματα και αγνά κίνητρα αγάπης. Είναι μια εμπειρία  που μου έδωσε την δυνατότητα να φτάσω ένα βήμα πιο κοντά στον πνευματικό μου εαυτό & την  πνευματική μου ολοκλήρωση.

M.Κ: Ένα υπέροχο ταξίδι στις προηγούμενες ζωές. Ταξίδι μοναδικό μα και τόσο αληθινό. Είδα τις δύο προηγούμενες ζωές μου, σαν κινηματογραφική ταινία η κάθε μια να περνά από μπροστά μου, τόσο έντονες και αληθινές. Ένιωσα όλα τα συναισθήματα τόσο ζωντανά σαν να συνέβαιναν ακριβώς  εκείνη τη στιγμή και τα ζούσα. Φόβο, λύπη, χαρά, πόνο ως και τον θάνατο. Εκτός από μία συγκλονιστική εμπειρία, η αναδρομή, με βοήθησε στο να καταλάβω τους λόγους που δημιουργήθηκαν κάποιες από τις καταστάσεις στην τωρινή μου ζωή…

Π.Σ.: Η εμπειρία μου μέσα από την διαδικασία της αναδρομής ήταν συγκλονιστική! Με την σωστή καθοδήγηση και τον επαγγελματισμό της κα Μήλα ανέτρεξα σε μια προηγούμενη ζωή που με συγκίνησε και με άγγιξε πολύ βαθιά. Η δύναμη ψυχής που έδειξα τότε, το έργο μου, τα μαθήματα που πήρα καθώς και η προσφορά μου σε εκείνη τη ζωή με κάνουν να βλέπω την τωρινή μου ενσάρκωση με άλλα μάτια.   Αντιλαμβάνομαι πως θα πρέπει να είμαι πιο προσεχτική όταν αναφέρομαι σε «δύσκολες» καταστάσεις που δεν μπορώ να ξεπεράσω σε αυτή τη ζωή καθώς σε εκείνη την ζωή κατάφερα τα μέγιστα όντας σε αναπηρικό καροτσάκι από νεαρή ηλικία. Τι κρατάω από όλο αυτό; Ο άνθρωπος έχει απίστευτες δυνάμεις και δυνατότητες ακόμα και όταν αυτές δεν φαίνονται ότι υπάρχουν. Η αγάπη, σε κάθε της μορφή, είναι η υπέρτατη αξία τελικά σε κάθε ζωή και αποτελεί την κινητήριο δύναμη μας! Εγώ σε εκείνη την ζωή αγάπησα πάρα πολύ την ειρήνη και τη μια βία μεταξύ των ανθρώπων και νιώθω πραγματικά υπερήφανη που κατάφερα να συμβάλω ενεργά στην επίτευξη αυτού το στόχου.  Εύχομαι να μπορέσω να βρω σύντομα την αποστολή μου και σε αυτή τη ζωή και να παρέχω τα μέγιστα στους συνανθρώπους μου.

Νικόλαος: "..αποφάσισα να κάνω αναδρομή ζωής κυρίως αρχικά από περιέργεια...Τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά έως σοκαριστικά...δεν πίστευα αυτό που ένιωσα...αυτό που βίωσα...περνώντας μια πολύ δύσκολή περίοδο στη ζωή μου με πολύ άγχος και διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο καθένας μας , κάνοντας αναδρομή ζωής βρήκα τις απαντήσεις που μάταια έψαχνα οπουδήποτε αλλού...Η ενασχόληση μου με την αυτογνωσία ήταν το πρώτο βήμα για μια πορεία μέσα στην πνευματικότητα και την συναίσθηση του ποιος είμαι, τι κάνω και γιατί είμαι αυτός που είμαι...Η αναδρομή ζωής ήταν το ΕΠΙΣΤΕΓΑΣΜΑ αυτής της μαγικής πορείας...Ανακάλυψα γιατί με έλκουν ορισμένοι τύποι ανθρώπων και ορισμένες συμπεριφορές...ανακάλυψα γιατί έχω πάθος με ορισμένα πράγματα και γιατί σε διλήμματα πάντα κάνω σχεδόν τις ίδιες επιλογές...το κορυφαίο όμως ήταν ότι ανακάλυψα το τρόπο που θα αλλάξω τον εαυτό μου μέσα από την κατανόηση του ίδιου μου του εαυτού και του παρελθόντος μου...ΚΑΘΕ ΜΑΣ ΒΗΜΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΑΤΑΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΙΧΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΜΑΣ...είναι κομβικό σημείο να μπορείς να καταλάβεις γιατί φοβάσαι , γιατί φιλοδοξείς , γιατί συμπεριφέρεσαι με ορισμένο τρόπο...ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΣΥΘΕΜΕΛΑ το ίδιο σου το είναι και προχωράς στην πνευματική σου ολοκλήρωση...Μέσα από την αναδρομή ζωής βρήκα τον τρόπο να βάλω νέα θεμέλια στις σχέσεις μου με τους ανθρώπους και να τους καταλάβω αφού προηγουμένως κατάλαβα τον ίδιο μου τον εαυτό...Βρήκα τη δύναμη να αντιμετωπίσω το παρόν μου , το οποίο θα με οδηγήσει σε ένα λαμπρό μέλλον...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ...ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ....Τώρα ξέρω ότι πατάω γερά..ξέρω που πάω...ξέρω γιατί είμαι εδώ...ξέρω γιατί γεννήθηκα...Η αναδρομή ζωής ήταν για μένα ένα μεγάλο μάθημα ζωής..μια σημαντική πληροφόρηση του γεγονότος της γέννησης μου...

Κατά τη διάρκεια της αναδρομής έκλαψα..πόνεσα...φοβήθηκα...απογοητεύτηκα...αγάπησα...προδόθηκα...ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ...ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΤΑ ΒΙΩΣΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ...έχω δρόμο μπροστά μου και οφείλω να υποσχεθώ στη δασκάλα μου την κα.Χριστιάνα ότι δεν έχω ξεχάσει λεπτό τα λόγια της...οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτή τη γυναίκα που με ΑΛΛΑΞΕ...που με έκανε να αγαπήσω τον εαυτό μου για να μπορώ να αγαπήσω κι ολόκληρο το κόσμο...

Ψυχόδραμα

  • κέρδισα σε εμπειρία, εμπλουτίστηκα μέσα από την γνωριμία τόσο με την συντονίστρια όσο και με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας. Ευγνωμοσύνη, χαρά και ανακούφιση για το προσωπικό θέμα που έφερα στην ομάδα αλλά και για τα συναισθήματα που διακινήθηκαν καθ' όλη την διάρκεια.
  • Μια μοναδική εμπειρία. Ήταν απίστευτο πως σε κάθε περίπτωση νιώθαμε την ενέργεια η οποία μας τοποθετούσε στο χώρο και στο συναίσθημα του προσώπου που υποδυόμασταν. Θα το ξανάκανα σίγουρα.
  • Ένοιωσα ότι όλοι είμαστε ένα σύνολο, ένα- μία ενέργεια και εγώ ένα κομμάτι αυτού. Αγαπημένοι όλοι!
  • Μου δημιουργήθηκαν έντονα συναισθήματα ευγνωμοσύνης για την οικογένεια μου και την αγάπη που έχω εισπράξει όλα αυτά τα χρόνια.