Αναμένεται ημερομηνία για Σεπτέμβριο 2019

Ομάδα Αυτογνωσίας Συνάντηση Γνωριμίας

Συμμετοχή: όλοι οι ενήλικες άνω των 25 ετών που επιθυμούν προσωπική εξέλιξη .

Κρατήσεις/ Επικοινωνία: Κ. 6934606545, Τ. 2114094463, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Ομάδες Αυτογνωσίας α' κύκλος

Ο Εαυτός

Κάθε ομάδα είναι μοναδική όπως άλλωστε και καθένα από τα μέλη της. Γι’ αυτό πέρα από την βασική θεωρητική προσέγγιση του α’ κύκλου, οι επιμέρους στόχοι, η ύλη την οποία θα καλύψει η ομάδα και συνολικά η πορεία της διαμορφώνονται από τις ιδιαίτερες ανάγκες και τα χαρακτηριστικά της.

Η ομάδα είναι ζωντανή.  Νιώθει, αφουγκράζεται, προσπαθεί, κινείται και εξελίσσεται. Τα μέλη της διαφορετικά αλλά και όμοια συγχρόνως, συνταξιδιώτες στον δρόμο της προσωπικής τους αλήθειας.

Στον κύκλο «Εαυτός» αναγνωρίζουν τις πλευρές του εγώ και τις πτυχές της προσωπικότητας. Συμφιλιώνεται το παρελθόν με το παρόν μέσα από την δημιουργική ενέργεια της αγάπης κι ο Εαυτός πιο ελεύθερος μπορεί να εστιάσει στο μέλλον που επιθυμεί.

Επιτυχίες Αποφοίτων Ομάδων Αυτογνωσίας

 

Αναμένεται ημερομηνία για Σεπτέμβριο 2019

Σχολές Γονέων Συνάντηση Γνωριμίας

Συμμετοχή: για γονείς και κηδεμόνες παιδιών από 0 έως 17 ετών.

Κρατήσεις/ Επικοινωνία: Κ. 6934606545, Τ. 2114094463, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

*Σε περίπτωση που επιθυμείτε να λάβετε μέρος σε αντίστοιχη συνάντηση απογευματινές ώρες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν συνταγές ή πρότυπα καλής γονικότητας πόσο μάλλον τέλειες οικογένειες. Υπάρχει μόνο ο στόχος για  μια λειτουργική και χαρούμενη οικογένεια. Κάθε παιδί, κάθε γονιός και οικογένεια είναι μοναδική τόσο στις ανάγκες τους όσο και στην σύνθεση, την ιδιοσυγκρασία ακόμη και τις αξίες. Και αυτή η μοναδικότητα πρέπει να διαφυλάσσεται, να υποστηρίζεται και να προωθείται. Ένας από τους βασικούς στόχους των Σχολών Γονέων είναι η ενίσχυση της εμπιστοσύνης που νιώθετε στον ρόλο σας και την διαίσθηση σας.

Σήμερα οι γονείς χρειάζονται βοήθεια και στήριξη περισσότερο από ποτέ!  Διότι, γονιός δεν γεννιέσαι αλλά γίνεσαι. Για να επιτευχθεί λοιπόν, η αρμονία και η λειτουργικότητα στην οικογένεια οι γονείς χρειάζεται να μετατοπιστούν από το πλαίσιο υψηλών απαιτήσεων/ ενοχών στο οποίο συχνά κινούνται και να δημιουργήσουν ένα νέο πλαίσιο που βασίζεται στην κατανόηση του ρόλου τους, στην τεκμηριωμένη πληροφόρηση τους για τα σημαντικά θέματα της παιδικής ηλικίας και εφηβείας, στην αναγνώριση των σύγχρονων παραγόντων που ασκούν επιρροή στην οικογένεια, στην πρόληψη πιθανών προβλημάτων και φυσικά στην αγάπη!

Στην συγκεκριμένη συνάντηση θα έχουμε την ευκαιρία να γνωριστούμε, να μοιραστούμε εμπειρίες και να συνεργαστούμε στα πλαίσια μιας ομάδας Σχολών Γονέων. Περισσότερες πληροφορίες για τις ομάδες Σχολών Γονέων και σχόλια των ίδιων των συμμετεχόντων εδώ

  Οι παραπάνω εκδηλώσεις ουδεμία οικονομική ή άλλη υποχρέωση έχουν. Η έγκαιρη κράτηση σας είναι απαραίτητη.