Αναδρομή Ζωής & Υπνοθεραπεία

Μ.Κ: Δεν ήξερα τι να περιμένω και φοβόμουν και λίγο. Η σχέση μου με τη ζωή ήταν πάντοτε βασισμένη στον ορθολογισμό. Ήξερα, όμως (πάντοτε ορθολογικά), πως αυτό με έχει οδηγήσει σε αδιέξοδα. Δηλαδή, το μυαλό μου έλεγε το ένα και το συναίσθημα ερχόταν και με πλημμύριζε με άλλα - με σταματούσε, με μπλόκαρε, με έβγαζε από το δρόμο στον οποίο βάδιζα. Η υπνοθεραπεία με βοηθά να καταλάβω, να συμφιλιωθώ και, κάποιες φορές, να συγχωρήσω τον εαυτό μου για όλα όσα εγώ η ίδια βιώνω. Ήξερα πάντα πως έχω ακόμη πολλή δύναμη μέσα μου, πως υπάρχει κάτι ακόμη, τώρα είναι σαν να να έχει "νετάρει" ο φακός και να μη φοβάμαι αυτά που νιώθω. Με τη δύναμη της ψυχή μου, όμως, όχι με το "μυαλό". Είναι ένα ταξίδι, που δεν τελειώνει, αλλά αξίζει να το ζήσεις. Η ευεργετική επίδραση μιας υπνοθεραπείας ξετυλίγεται σιγά σιγά, για ημέρες μετά τη συνεδρία. Νομίζεις, δηλαδή, κάποιες φορές πως δεν "έγινε" τίποτα και μετά...αρχίζεις να το βιώνεις! Η Χριστιάνα δουλεύει με απόλυτο σεβασμό, αγάπη και γνώση για αυτό που κάνει - ξέρει που να βάλει όρια και που να προχωρήσει και αυτό είναι ανεκτίμητο.

Ν.Σ: Στην αναδρομή ανακάλυψα & κατανόησα με σαφήνεια το σκοπό της ζωής μου. Το λόγο για τον οποίο δημιουργήθηκα. Οι σχέσεις μου, με σημαντικά πρόσωπα  της τωρινής- υλιστικής- ζωής μου, τέθηκαν σε άλλες βάσεις με πιο ειλικρινή αισθήματα και αγνά κίνητρα αγάπης. Είναι μια εμπειρία  που μου έδωσε την δυνατότητα να φτάσω ένα βήμα πιο κοντά στον πνευματικό μου εαυτό & την  πνευματική μου ολοκλήρωση.

M.Κ: Ένα υπέροχο ταξίδι στις προηγούμενες ζωές. Ταξίδι μοναδικό μα και τόσο αληθινό. Είδα τις δύο προηγούμενες ζωές μου, σαν κινηματογραφική ταινία η κάθε μια να περνά από μπροστά μου, τόσο έντονες και αληθινές. Ένιωσα όλα τα συναισθήματα τόσο ζωντανά σαν να συνέβαιναν ακριβώς  εκείνη τη στιγμή και τα ζούσα. Φόβο, λύπη, χαρά, πόνο ως και τον θάνατο. Εκτός από μία συγκλονιστική εμπειρία, η αναδρομή, με βοήθησε στο να καταλάβω τους λόγους που δημιουργήθηκαν κάποιες από τις καταστάσεις στην τωρινή μου ζωή…

Π.Σ.: Η εμπειρία μου μέσα από την διαδικασία της αναδρομής ήταν συγκλονιστική! Με την σωστή καθοδήγηση και τον επαγγελματισμό της κα Μήλα ανέτρεξα σε μια προηγούμενη ζωή που με συγκίνησε και με άγγιξε πολύ βαθιά. Η δύναμη ψυχής που έδειξα τότε, το έργο μου, τα μαθήματα που πήρα καθώς και η προσφορά μου σε εκείνη τη ζωή με κάνουν να βλέπω την τωρινή μου ενσάρκωση με άλλα μάτια.   Αντιλαμβάνομαι πως θα πρέπει να είμαι πιο προσεχτική όταν αναφέρομαι σε «δύσκολες» καταστάσεις που δεν μπορώ να ξεπεράσω σε αυτή τη ζωή καθώς σε εκείνη την ζωή κατάφερα τα μέγιστα όντας σε αναπηρικό καροτσάκι από νεαρή ηλικία. Τι κρατάω από όλο αυτό; Ο άνθρωπος έχει απίστευτες δυνάμεις και δυνατότητες ακόμα και όταν αυτές δεν φαίνονται ότι υπάρχουν. Η αγάπη, σε κάθε της μορφή, είναι η υπέρτατη αξία τελικά σε κάθε ζωή και αποτελεί την κινητήριο δύναμη μας! Εγώ σε εκείνη την ζωή αγάπησα πάρα πολύ την ειρήνη και τη μια βία μεταξύ των ανθρώπων και νιώθω πραγματικά υπερήφανη που κατάφερα να συμβάλω ενεργά στην επίτευξη αυτού το στόχου.  Εύχομαι να μπορέσω να βρω σύντομα την αποστολή μου και σε αυτή τη ζωή και να παρέχω τα μέγιστα στους συνανθρώπους μου.

Νικόλαος: "..αποφάσισα να κάνω αναδρομή ζωής κυρίως αρχικά από περιέργεια...Τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά έως σοκαριστικά...δεν πίστευα αυτό που ένιωσα...αυτό που βίωσα...περνώντας μια πολύ δύσκολή περίοδο στη ζωή μου με πολύ άγχος και διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο καθένας μας , κάνοντας αναδρομή ζωής βρήκα τις απαντήσεις που μάταια έψαχνα οπουδήποτε αλλού...Η ενασχόληση μου με την αυτογνωσία ήταν το πρώτο βήμα για μια πορεία μέσα στην πνευματικότητα και την συναίσθηση του ποιος είμαι, τι κάνω και γιατί είμαι αυτός που είμαι...Η αναδρομή ζωής ήταν το ΕΠΙΣΤΕΓΑΣΜΑ αυτής της μαγικής πορείας...Ανακάλυψα γιατί με έλκουν ορισμένοι τύποι ανθρώπων και ορισμένες συμπεριφορές...ανακάλυψα γιατί έχω πάθος με ορισμένα πράγματα και γιατί σε διλήμματα πάντα κάνω σχεδόν τις ίδιες επιλογές...το κορυφαίο όμως ήταν ότι ανακάλυψα το τρόπο που θα αλλάξω τον εαυτό μου μέσα από την κατανόηση του ίδιου μου του εαυτού και του παρελθόντος μου...ΚΑΘΕ ΜΑΣ ΒΗΜΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΑΤΑΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΙΧΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΜΑΣ...είναι κομβικό σημείο να μπορείς να καταλάβεις γιατί φοβάσαι , γιατί φιλοδοξείς , γιατί συμπεριφέρεσαι με ορισμένο τρόπο...ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΣΥΘΕΜΕΛΑ το ίδιο σου το είναι και προχωράς στην πνευματική σου ολοκλήρωση...Μέσα από την αναδρομή ζωής βρήκα τον τρόπο να βάλω νέα θεμέλια στις σχέσεις μου με τους ανθρώπους και να τους καταλάβω αφού προηγουμένως κατάλαβα τον ίδιο μου τον εαυτό...Βρήκα τη δύναμη να αντιμετωπίσω το παρόν μου , το οποίο θα με οδηγήσει σε ένα λαμπρό μέλλον...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ...ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ....Τώρα ξέρω ότι πατάω γερά..ξέρω που πάω...ξέρω γιατί είμαι εδώ...ξέρω γιατί γεννήθηκα...Η αναδρομή ζωής ήταν για μένα ένα μεγάλο μάθημα ζωής..μια σημαντική πληροφόρηση του γεγονότος της γέννησης μου...

Κατά τη διάρκεια της αναδρομής έκλαψα..πόνεσα...φοβήθηκα...απογοητεύτηκα...αγάπησα...προδόθηκα...ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ...ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΤΑ ΒΙΩΣΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ...έχω δρόμο μπροστά μου και οφείλω να υποσχεθώ στη δασκάλα μου την κα.Χριστιάνα ότι δεν έχω ξεχάσει λεπτό τα λόγια της...οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτή τη γυναίκα που με ΑΛΛΑΞΕ...που με έκανε να αγαπήσω τον εαυτό μου για να μπορώ να αγαπήσω κι ολόκληρο το κόσμο...

Ψυχόδραμα

  • κέρδισα σε εμπειρία, εμπλουτίστηκα μέσα από την γνωριμία τόσο με την συντονίστρια όσο και με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας. Ευγνωμοσύνη, χαρά και ανακούφιση για το προσωπικό θέμα που έφερα στην ομάδα αλλά και για τα συναισθήματα που διακινήθηκαν καθ' όλη την διάρκεια.
  • Μια μοναδική εμπειρία. Ήταν απίστευτο πως σε κάθε περίπτωση νιώθαμε την ενέργεια η οποία μας τοποθετούσε στο χώρο και στο συναίσθημα του προσώπου που υποδυόμασταν. Θα το ξανάκανα σίγουρα.
  • Ένοιωσα ότι όλοι είμαστε ένα σύνολο, ένα- μία ενέργεια και εγώ ένα κομμάτι αυτού. Αγαπημένοι όλοι!
  • Μου δημιουργήθηκαν έντονα συναισθήματα ευγνωμοσύνης για την οικογένεια μου και την αγάπη που έχω εισπράξει όλα αυτά τα χρόνια.

Α΄κύκλος: Ο Εαυτός

Μ.Κ: Η ουσιαστική ενηλικίωση: ανέλαβα την ευθύνη του εαυτού μου 100% και αυτό (όσο και αν στην αρχή με τρομοκράτησε) τελικά είναι η απόλυτη απελευθέρωση! Έμαθα πως να αγαπάω χωρίς όρους, να κλαίω χωρίς να λυπάμαι τον εαυτό μου, να αναγνωρίζω και να γνωρίζομαι με τους φόβους μου, και να βρίσκω την εσωτερική μου  δύναμη. Η επιτυχία που έχω βιώσει είναι στην καθημερινότητά μου: ζω την ίδια ζωή, αλλά καλύτερα, πιο όμορφα, πιο ολοκληρωμένα και με περισσότερη κατανόηση. Δε φοβάμαι να περάσω χρόνο μόνη μου, πλέον. Τα "καλά" δεν τα βιώνω μόνο εγώ, αλλά και η οικογένειά μου, καθώς και ο καθένας γύρω μου. Όσο πιο ανοιχτή γίνομαι, τόσο περισσότερα δώρα μου φέρνει η καθημερινότητα. Και όταν "πέφτω", σηκώνομαι πιο γρήγορα. Είναι τόσο ωραία να ζεις τη ζωή σου με περισσότερη αλήθεια και ειλικρίνεια - σε οδηγεί στο φως.

Ρ.Γ: Η Σχολή Αυτογνωσίας μου έχει αλλάξει την ζωή 100%. Είμαι τυχερή και νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη που είμαι μέλος αυτής της παρέας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα μου και φυσικά στην αγαπημένη μου Άννη. Το "μπορείς και καλύτερα γιατί το αξίζεις" είναι γεγονός.

Α.Ζ: Ήταν μια εμπειρία που έθεσε τις βάσεις για να αλλάξει η ζωή μου, ήταν μια καινούργια αρχή. Γνώρισα πολύ καλύτερα τον εαυτό μου και τον αποδέχτηκα. Επίσης, άλλαξα πολλές λανθασμένες αντιλήψεις και νιώθω πιο ισορροπημένη και χαρούμενη. Νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη για όσα μου προσέφεραν η Άννη και η κα. Χριστιάνα, είναι πλέον δυο πολύ σημαντικοί άνθρωποι στην ζωή μου.

Ι.Β: νιώθω πραγματικά πως έχω ένα 3ο μάτι στο μέτωπο το οποίο άνοιξε εδώ μέσα. Με αυτή την διαδικασία πολλές φορές μπερδεύτηκα, προβληματίστηκα αλλά πάντα ερχόμουν ξέροντας πως με την ηρεμία και την διαύγεια σου θα ηρεμήσω και θα πάρω ασυνήθιστα πράγματα τα οποία θα μου ανοίξουν νέους δρόμους. Πέρα από τις γνώσεις νομίζω πως πήρα κάτι απερίγραπτο του οποίου το μέγεθος ακόμη δεν έχω αντιληφθεί αλλά είναι πολύ όμορφο. Επίσης, ήταν υπέροχο το συναίσθημα όταν ένιωθα να συντονίζομαι με όλη την ομάδα.

Β' κύκλος: Μαθήματα Ζωής

Μ.Σ: απέκτησα περισσότερη ηρεμία, αυτοσυγκέντρωση, αυτοεκτίμηση & κρατάω μόνο την ουσία. Εισπράττω ανταμοιβές σε όλα τα επίπεδα όπως σεβασμό,  ηθική και υλική βοήθεια από τους συνανθρώπους μου, έχω καλύτερη υγεία και  χρησιμοποιώ καλύτερα το σώμα και το μυαλό μου.

Μ.Κ: πριν τα εργαστήρια ήμουν γεμάτη ψυχοσωματικά, η δουλειά μου είχε πολλά προβλήματα & «λάθος» συνεργάτες, δεν ήμουν ευγνώμων για την ζωή μου & είχα αρκετούς φόβους και ανασφάλεια. Σήμερα, η δουλειά μου είναι πιο ποιοτική με ηθικούς συνεργάτες, νιώθω υγιής, ισορροπημένη , ευτυχισμένη & τυχερή για ότι ζω.

Δ.Λ: Τα οφέλη από τον 2ο κύκλο ήταν πολλά. Με βοήθησαν να βρω τον πραγματικό εαυτό μου δίνοντας χώρο στην έμπνευση, την διαίσθηση και την δημιουργικότητα. Έμαθα να αγαπώ κάθε άνθρωπο γύρω μου και να παρατηρώ μόνο την ομορφιά που έχει μέσα του. Επίσης, να μην φοβάμαι τις αλλαγές, να απεγκλωβίζομαι από το παρελθόν & από πεποιθήσεις και να απολαμβάνω την κάθε μου στιγμή.

Γ.Ξ: Η εμπειρία αυτή αφορά στη συνειδητή αναζήτηση του γόνιμου εδάφους, πάνω στο οποίο αναπτύσσεται η ικανότητα μας να αντιλαμβανόμαστε την ενέργεια, ώστε να αλληλεπιδρούμε σωστά με το περιβάλλον. Προσφέρει πιο βαθιά & ουσιαστική αντίληψη των ερεθισμάτων που εισπράττουμε, γεγονός που βοηθάει στην αύξηση της επίγνωσης μας  & την εξέλιξη του πνευματικού μας εαυτού ώστε να κάνει τις κατάλληλες αλλαγές.

Ζ.Π: Στον 2ο κύκλο εργαστηρίων ξεκίνησα να παρατηρώ τα συγχρονιστικά γεγονότα στη ζωή μου, να αφήνομαι στη ροή & να εμπιστεύομαι  τα όνειρα μου. Νιώθω ήρεμη και αυτό με βοηθάει να «ακούω» περισσότερο τους άλλους & να σκέφτομαι το «εμείς».

  • Αισθάνομαι πιο χαλαρή, πιο χαρούμενη χωρίς να πρέπει να έχω "κρατήματα" όταν αισθάνομαι έτσι. Με βοήθησε πολύ η αλλαγή στο πρόγραμμα μελέτης, σύμφωνα με την πρόταση της συντονίστριας, είχε εντυπωσιακά αποτελέσματα σε πολλά επίπεδα.
  • Ηρεμία, διαχείριση άγχους, καλύτερη επικοινωνία, θετικότερες σκέψεις!
  • Περισσότερη κατανόηση του χαρακτήρα και των προβλημάτων μου, λίγη περισσότερη ηρεμία μέσα μου και καλύτερη γνωριμία με την ομάδα.
  • Άρχισα να ανακαλύπτω πράγματα για τον εαυτό μου, να πιστεύω σε αυτόν και να διαχειρίζομαι καλύτερα την σχέση με την κόρη μου.
  • Σταμάτησα να απαιτώ από τους άλλους να με καταλάβουν γιατί άρχισα να μιλάω, να μοιράζομαι εκείνο που με απασχολεί. Δειλά- δειλά βέβαια θέλω να με αποδεχτούν ...αφού έχω αρχίσει να με αποδέχομαι η ίδια.

Ν.Σ: Είχα κάποτε διαβάσει ότι για να ανακαλύψουμε πού βρίσκεται ο πλούτος και πώς να τον αποκτήσουμε, πρέπει πρώτα να κατανοήσουμε τι σημαίνει πλούτος για εμάς. Το σεμινάριο του πλούτου με έβαλε σε ένα πολύ ξεχωριστό ταξίδι προσδιορισμού βασικών εννοιών γύρω από την έννοια της αφθονίας και του πλούτου, που έριξε φως σε περιοριστικές αντιλήψεις του παρελθόντος και με εφοδίασε με πολύτιμη γνώση και δύναμη για το μέλλον. Ένα μεγάλο ευχαριστώ, Άννη!"

Κ.Α: Και μόνο η λέξη προκαλούσε τρόμο. Πλούτος; Πως; Που; Εμένα δε μου έμενε ούτε ένα ευρώ στην τσέπη και όχι μόνο αυτό αλλά τα προβλήματα με τις δουλειές γιγαντώνονταν. Απολύσεις, χαμηλοί μισθοί και άλλα “καλά” που τα νόμιζα σημεία των καιρών. Και όμως τα πάντα άλλαξαν από τότε. Με το μεθοδικό σεμινάριο  και την απίστευτη προσέγγιση της Άννης και της Χριστιάνας όχι μόνο πέτυχα καλύτερο μισθό και bonus στην δουλειά μου αλλά ετοιμάζομαι και για την μεγάλη αλλαγή που θα αποφέρει άλλα τόσα. Απέκτησα συναίσθηση του πλούτου και της αφθονίας στη ζωή μου με αποτέλεσμα να εχω ποιότητα , ποσότητα και άλλα πολλά καλά. Με άλλα λόγια σοβαρές βάσεις για την επίτευξη ονείρων που αν τα πεις θα φαντάζουν “άπιαστα”. Συνιστάται χωρίς δεύτερη σκέψη.

Κ.Κ.: Όταν αποφάσισα να κάνω το σεμινάριο του πλούτου ο βασικός και κύριος σκοπός μου ήταν να δω τι είναι αυτό που χρειάζεται να  κάνω για να αυξήσω τα εισοδήματά μου.  Ήθελα περισσότερα λεφτά, ήθελα να μάθω τι κάνουν οι άλλοι και έχουν καλύτερα οικονομικά αποτελέσματα από μένα.  Ήθελα να το μάθω και να το κάνω και εγώ.  Τόσο γραφική που ζήτησα από την Άννη Σολωμού να μου μάθει τι πρέπει να κάνω για να μου έρχονται «τούβλα χαρτονομίσματα» από την οροφή του αυτοκινήτου. Ακόμα πρέπει να γελάει. Είχα διαβάσει, είχα ακούσει διάφορα, εκεί όμως, σε αυτά τα μαθήματα με έβαλαν να μελετήσω « τα πιθανά σενάρια φτώχειας» μου.  Αντιλήψεις που δεν μου έμοιζαν και τόσο κακές αλλά τελικά ήταν, πως επηρεαζόμουν από εξωγενείς παράγοντες και πόσο το περιβάλλον μου έχει συμβάλει για την τωρινή μου κατάσταση. Αλλάζοντας κάποιες, διορθώνοντας κάποιες άλλες, υπερπροωθώντας κάποιες άλλες,  άλλαξαν και πολλά πράγματα στη ζωή μου.  Γιατί τελικά δεν υπάρχει μόνο ένας πλούτος άλλα πολλοί!! Ένιωσα πόσο ισχυρή ενέργεια είναι ο πλούτος.  Δεν θα αναφερθώ στο πόσο πλούσιοι είμαστε σε πράγματα που δεν πληρώνονται, αν και συνειδητοποίησα πως αυτός είναι ο  σημαντικός και καθοριστικός ρόλο για την αύξηση και των χρημάτων. Στον ψυχικό, σωματικό πλούτο το μόνο που θα πω είναι ότι εμφανίστηκαν στο δρόμο μου άνθρωποι, που ο ένας μετά τον άλλον με οδήγησαν στον να βρω λύση για ένα πρόβλημα υγείας που με ταλαιπωρούσε πολύ καιρό. Από την άλλη, στον υλικό πλούτο έμαθα να «κρατάνε» τα λεφτά μου περισσότερο μέσα στο μήνα, είδα να κάνω με τα ίδια λεφτά περισσότερα πράγματα, είχα ένα δωράκι της τάξεως των 10.000 ευρώ  ΚΑΙ ταυτόχρονα είδα πως κάθε φορά που με πιάνει ένα «πανικόβλητο άγχος» η απάντηση σε αυτό το «πανικόβλητο άγχος» είναι να φεύγουν τα λεφτά από τα χέρια μου, άλλοτε χωρίς να το καταλαβαίνω και άλλοτε σε μορφή ζημιών (ξαφνικά χαλάει το ψυγείο του αυτοκινήτου, το σουπερ μάρκετ αυξάνεται κατά 50% χωρίς λόγο και αιτία κ.α). Ήταν ένα σεμινάριο δέσμευσης.  Μετά από αυτό ξέρεις και ότι πράττεις το πράττεις  συνειδητά πλέον.  Αποκτάς τον έλεγχο για τα αποτελέσματά σου.

Χ.Μ (2013-2014): ... τον Ιαν' 2013 αποφάσισα συνειδητά να διαφοροποιήσω τον τρόπο με τον οποίο έβλεπα τον εαυτό μου και τα παραπανίσια κιλά μου. Μίλησα τότε με κάποια φίλη μου, η οποία είναι ειδικευμένη επαγγελματίας του χώρου, και μου έδωσε τις πρώτες οδηγίες διαχείρισης βάρους και επισήμανε πως κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός. Δεν υπάρχουν δίαιτες κοινές. Μετά από λίγους μήνες άρχισαν και τα πρώτα θετικά αποτελέσματα!!! Τυχαία λοιπόν, βρέθηκα λόγω του επαγγέλματός μου στο αυτοκίνητο κάποιου επώνυμου ατόμου και βρήκα στο ταμπλό του αυτοκινήτου ένα βιβλίο: "Η επιστήμη της αφθονίας"  του Wallace Wattles! Καθώς το ξεφύλλιζα οι απορίες μου μεγάλες και η δίψα μου για κάτι νέο έντονη. Σκέφτηκα λοιπόν, να το ψάξω πιο πολύ και να αναζητήσω πληροφορίες στο ίντερνετ, ανακάλυψα έτσι την Σχολή Αυτογνωσίας της Άννης και της Χριστιάνας. Διστακτικός την πρώτη φορά πήγα στο  δωρεάν εργαστήριο αυτογνωσίας, οι εσωτερικές εκρήξεις δύναμης μέσα μου μετά απ'ο την πρώτη συνάντηση ήταν υπέροχες και με ώθησαν για την συνέχεια. Άρχισα να διαβάζω και να ακούω τα ειδικά C/D αυτοβοήθειας, να παρατηρώ καλύτερα τις συμπεριφορές του εαυτού μου αλλά και των άλλων, αλλά και να επιδιώκω το καλύτερο για τον εαυτό μου. Παρακολούθησα στην συνέχεια τα δύο σεμινάρια επιτυχίας  και πλούτου, η Χριστιάνα και η Άννη είναι εκπληκτικές και μοναδικές, είναι δώρα Θεού. Ήρθαν στην ζωή μου επιτυχίες μικρές και μεγάλες όπως και δυσκολίες που αντιμετώπισα τελείως διαφορετικά. Αγαπώ πιο πολύ τον εαυτό μου και τα λάθη μου ,αισθάνομαι πιο δυνατός,πιο πιστός. Λατρεύω την οικογένειά μου ακόμα πιο πολύ, και φυσικά και όλους τους ανθρώπους. Οι επιτυχίες μου από τις μεθόδους τις Σχολής και η συνάρτηση με τις καταπληκτικές Άννη και Χριστιάνα : 1)Απώλεια 43 κιλών, 2)Ανάταση υγείας, 3)Ανάταση πνευματική και αναζωογόνηση, 4) Δώρα υλικά και χρηματικά, 5) Ταξίδια αναψυχής, 6)Επαγγελματικός προσανατολισμός και διαφοροποίηση στόχων με αποτέλεσμα λιγότερο άγχος και περισσότερα χρήματα, 7)Ομαλή επίτευξη στόχων και πλάνων, 8)Ευτυχία, 9)Ευζωία, 10)Αίσθηση μεγαλύτερης ασφάλειας.

 

 

Κ.Β: Μια εξαιρετική πρώτη εμπειρία στην προσπάθεια αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης. Όμορφη παρουσίαση και χρήσιμες συμβουλές συμπεριφοράς για περισσότερη σκέψη, προσωπική προσπάθεια και εφαρμογή στην καθημερινότητα και τις προσκλήσεις της.

Μ.Κ: Βαθύ σκάψιμο, δυνατά μηνύματα, καταπληκτική η "αποδέσμευση"! 

Ε.Κ: Το εργαστήριο είχε πολύ ενδιαφέρον. Ήταν κατά την άποψη μου ένας συνδυασμός ψυχολογίας και γιόγκα... κάτι σαν πνευματική εμπειρία. Μου άρεσε πολύ η υπνοθεραπεία.

Γ.Τ: Σου δίνε την δύναμη να βρεις τον «θαμμένο» εαυτό σου, να επαναφέρεις συναισθήματα & επιθυμίες που νομίζεις ότι έχασες. Μαθαίνεις να αντιμετωπίζεις τα προβλήματα με μοναδικό τρόπο χωρίς να απομακρύνεσαι. Ευχαριστώ

Ε.Χ: Με βοήθησε να βάλω σε μία τάξη τις σκέψεις και τα συναισθήματά μου, να δω με πιο καθαρή ματιά την οικογένειά μου και τα θέλω μου. Να οραματιστώ το μέλλον. Νιώθω ευγνωμοσύνη.

Χ.Γ: Είναι το πιο σημαντικό δώρο που θα μπορούσε κάποιος να κάνει στον εαυτό του. Να μάθει να μην τον πηγαίνει η ζωή, αλλά να την πιάνει από το χέρι και να την πηγαίνει ο ίδιος.

Ά.Κ: Βρήκα επιτέλους το δικό μου μονοπάτι. Όσο περισσότερο προχωρώ, τόσο ανακαλύπτω τον εαυτό μου και είμαι πλέον σίγουρη πως αυτός είναι ο δρόμος προς την ευτυχία. Ο δρόμος της αυτογνωσίας! Σας ευχαριστώ πολύ μέσα απ’ την καρδιά μου που βρεθήκατε στον δρόμο μου.

Κάποιος: Η αγάπη, η προσφορά, η ευγνωμοσύνη, η συγχώρεση είναι πανανθρώπινες αξίες και η συνειδητοποίηση τους είναι ίσως ο μεγαλύτερος και δυσκολότερος στόχος που έχουμε να επιτύχουμε. Μου δώσατε την δυνατότητα να κάνω το πρώτο βήμα. Γι’ αυτό σας ευχαριστώ. Συνεχίστε να προσφέρετε γιατί πραγματικά είναι τεράστιο το έργο σας. Να είστε πάντα καλά!

Γ.Ξ: Η ευτυχία δεν είναι κάτι αυτούσιο, που μπορούμε να το βρούμε κάπου, αλλά πηγάζει μέσα από τις πράξεις μας. Αυτό που έχει πραγματική αξία είναι η αρμονία και η ισορροπία της ψυχής

Ελένη: Σήμερα άνοιξα ένα παράθυρο σε μια καλύτερη ζωή.

Ν.Α:  Είμαι ευγνώμων που παρακολούθησα αυτό το σεμινάριο γιατί είχα πολλές απορίες. Νιώθω πολύ αισιόδοξος & βλέπω μια καινούργια αρχή θεμελιωμένη με αγάπη, αληθινά συναισθήματα,  & δεν σκοπεύω να πισωγυρίσω. Σας ευχαριστώ που μου δείξατε πως κάθε άνθρωπος μπορεί να βρει τον δρόμο του όταν το επιθυμεί.

Άννα: Πολύ καλό! …γιατί όλοι αξίζουμε το κάτι παραπάνω. Πολύ καλές αναλύσεις, χώρος & υπέροχοι άνθρωποι.

Δ.Κ: Να συνεχίσετε να μας χαρίζετε τόσο όμορφες εικόνες & να γαληνεύετε την ψυχή μας, για μένα είναι υπέροχο. Εύχομαι να φτάσω στο αντίστοιχο επίπεδο…

Χ.Μ: Άρχισα να βλέπω τον κόσμο με άλλα μάτια. Σταμάτησα να κατηγορώ τους γύρω μου για ότι συμβαίνει και συνειδητοποίησα ότι Εγώ έχω την ευθύνη της ζωής μου και οτιδήποτε δεν μου αρέσει μπορώ να το αλλάξω. Ήταν ένα σεμινάριο αποκάλυψη.

Β.Γ: Αισθάνομαι ήδη καλύτερα από πριν έρθω στη σχολή. Νοιώθω ότι έχω κερδίσει κάποιο βραβείο! Σας ευχαριστώ!

Ρ.Σ: Αισθάνθηκα λες και μπήκα μέσα στον εαυτό μου!

Κ.Κ: Εστίασα σε πτυχές τις οποίες μέχρι τώρα θεωρούσα ότι δεν έχουν να κάνουν με μένα…. Απεγκλωβίστηκα από την έννοια του χρονοδιαγράμματος.