Μ.Κ: Δεν ήξερα τι να περιμένω και φοβόμουν και λίγο. Η σχέση μου με τη ζωή ήταν πάντοτε βασισμένη στον ορθολογισμό. Ήξερα, όμως (πάντοτε ορθολογικά), πως αυτό με έχει οδηγήσει σε αδιέξοδα. Δηλαδή, το μυαλό μου έλεγε το ένα και το συναίσθημα ερχόταν και με πλημμύριζε με άλλα - με σταματούσε, με μπλόκαρε, με έβγαζε από το δρόμο στον οποίο βάδιζα. Η υπνοθεραπεία με βοηθά να καταλάβω, να συμφιλιωθώ και, κάποιες φορές, να συγχωρήσω τον εαυτό μου για όλα όσα εγώ η ίδια βιώνω. Ήξερα πάντα πως έχω ακόμη πολλή δύναμη μέσα μου, πως υπάρχει κάτι ακόμη, τώρα είναι σαν να να έχει "νετάρει" ο φακός και να μη φοβάμαι αυτά που νιώθω. Με τη δύναμη της ψυχή μου, όμως, όχι με το "μυαλό". Είναι ένα ταξίδι, που δεν τελειώνει, αλλά αξίζει να το ζήσεις. Η ευεργετική επίδραση μιας υπνοθεραπείας ξετυλίγεται σιγά σιγά, για ημέρες μετά τη συνεδρία. Νομίζεις, δηλαδή, κάποιες φορές πως δεν "έγινε" τίποτα και μετά...αρχίζεις να το βιώνεις! Η Χριστιάνα δουλεύει με απόλυτο σεβασμό, αγάπη και γνώση για αυτό που κάνει - ξέρει που να βάλει όρια και που να προχωρήσει και αυτό είναι ανεκτίμητο.

Ν.Σ: Στην αναδρομή ανακάλυψα & κατανόησα με σαφήνεια το σκοπό της ζωής μου. Το λόγο για τον οποίο δημιουργήθηκα. Οι σχέσεις μου, με σημαντικά πρόσωπα  της τωρινής- υλιστικής- ζωής μου, τέθηκαν σε άλλες βάσεις με πιο ειλικρινή αισθήματα και αγνά κίνητρα αγάπης. Είναι μια εμπειρία  που μου έδωσε την δυνατότητα να φτάσω ένα βήμα πιο κοντά στον πνευματικό μου εαυτό & την  πνευματική μου ολοκλήρωση.

M.Κ: Ένα υπέροχο ταξίδι στις προηγούμενες ζωές. Ταξίδι μοναδικό μα και τόσο αληθινό. Είδα τις δύο προηγούμενες ζωές μου, σαν κινηματογραφική ταινία η κάθε μια να περνά από μπροστά μου, τόσο έντονες και αληθινές. Ένιωσα όλα τα συναισθήματα τόσο ζωντανά σαν να συνέβαιναν ακριβώς  εκείνη τη στιγμή και τα ζούσα. Φόβο, λύπη, χαρά, πόνο ως και τον θάνατο. Εκτός από μία συγκλονιστική εμπειρία, η αναδρομή, με βοήθησε στο να καταλάβω τους λόγους που δημιουργήθηκαν κάποιες από τις καταστάσεις στην τωρινή μου ζωή…

Π.Σ.: Η εμπειρία μου μέσα από την διαδικασία της αναδρομής ήταν συγκλονιστική! Με την σωστή καθοδήγηση και τον επαγγελματισμό της κα Μήλα ανέτρεξα σε μια προηγούμενη ζωή που με συγκίνησε και με άγγιξε πολύ βαθιά. Η δύναμη ψυχής που έδειξα τότε, το έργο μου, τα μαθήματα που πήρα καθώς και η προσφορά μου σε εκείνη τη ζωή με κάνουν να βλέπω την τωρινή μου ενσάρκωση με άλλα μάτια.   Αντιλαμβάνομαι πως θα πρέπει να είμαι πιο προσεχτική όταν αναφέρομαι σε «δύσκολες» καταστάσεις που δεν μπορώ να ξεπεράσω σε αυτή τη ζωή καθώς σε εκείνη την ζωή κατάφερα τα μέγιστα όντας σε αναπηρικό καροτσάκι από νεαρή ηλικία. Τι κρατάω από όλο αυτό; Ο άνθρωπος έχει απίστευτες δυνάμεις και δυνατότητες ακόμα και όταν αυτές δεν φαίνονται ότι υπάρχουν. Η αγάπη, σε κάθε της μορφή, είναι η υπέρτατη αξία τελικά σε κάθε ζωή και αποτελεί την κινητήριο δύναμη μας! Εγώ σε εκείνη την ζωή αγάπησα πάρα πολύ την ειρήνη και τη μια βία μεταξύ των ανθρώπων και νιώθω πραγματικά υπερήφανη που κατάφερα να συμβάλω ενεργά στην επίτευξη αυτού το στόχου.  Εύχομαι να μπορέσω να βρω σύντομα την αποστολή μου και σε αυτή τη ζωή και να παρέχω τα μέγιστα στους συνανθρώπους μου.

Μ.Κ: Η ουσιαστική ενηλικίωση: ανέλαβα την ευθύνη του εαυτού μου 100% και αυτό (όσο και αν στην αρχή με τρομοκράτησε) τελικά είναι η απόλυτη απελευθέρωση! Έμαθα πως να αγαπάω χωρίς όρους, να κλαίω χωρίς να λυπάμαι τον εαυτό μου, να αναγνωρίζω και να γνωρίζομαι με τους φόβους μου, και να βρίσκω την εσωτερική μου  δύναμη. Η επιτυχία που έχω βιώσει είναι στην καθημερινότητά μου: ζω την ίδια ζωή, αλλά καλύτερα, πιο όμορφα, πιο ολοκληρωμένα και με περισσότερη κατανόηση. Δε φοβάμαι να περάσω χρόνο μόνη μου, πλέον. Τα "καλά" δεν τα βιώνω μόνο εγώ, αλλά και η οικογένειά μου, καθώς και ο καθένας γύρω μου. Όσο πιο ανοιχτή γίνομαι, τόσο περισσότερα δώρα μου φέρνει η καθημερινότητα. Και όταν "πέφτω", σηκώνομαι πιο γρήγορα. Είναι τόσο ωραία να ζεις τη ζωή σου με περισσότερη αλήθεια και ειλικρίνεια - σε οδηγεί στο φως.

Ρ.Γ: Η Σχολή Αυτογνωσίας μου έχει αλλάξει την ζωή 100%. Είμαι τυχερή και νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη που είμαι μέλος αυτής της παρέας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα μου και φυσικά στην αγαπημένη μου Άννη. Το "μπορείς και καλύτερα γιατί το αξίζεις" είναι γεγονός.

Α.Ζ: Ήταν μια εμπειρία που έθεσε τις βάσεις για να αλλάξει η ζωή μου, ήταν μια καινούργια αρχή. Γνώρισα πολύ καλύτερα τον εαυτό μου και τον αποδέχτηκα. Επίσης, άλλαξα πολλές λανθασμένες αντιλήψεις και νιώθω πιο ισορροπημένη και χαρούμενη. Νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη για όσα μου προσέφεραν η Άννη και η κα. Χριστιάνα, είναι πλέον δυο πολύ σημαντικοί άνθρωποι στην ζωή μου.

Ι.Β: νιώθω πραγματικά πως έχω ένα 3ο μάτι στο μέτωπο το οποίο άνοιξε εδώ μέσα. Με αυτή την διαδικασία πολλές φορές μπερδεύτηκα, προβληματίστηκα αλλά πάντα ερχόμουν ξέροντας πως με την ηρεμία και την διαύγεια σου θα ηρεμήσω και θα πάρω ασυνήθιστα πράγματα τα οποία θα μου ανοίξουν νέους δρόμους. Πέρα από τις γνώσεις νομίζω πως πήρα κάτι απερίγραπτο του οποίου το μέγεθος ακόμη δεν έχω αντιληφθεί αλλά είναι πολύ όμορφο. Επίσης, ήταν υπέροχο το συναίσθημα όταν ένιωθα να συντονίζομαι με όλη την ομάδα.

Μ.Σ: απέκτησα περισσότερη ηρεμία, αυτοσυγκέντρωση, αυτοεκτίμηση & κρατάω μόνο την ουσία. Εισπράττω ανταμοιβές σε όλα τα επίπεδα όπως σεβασμό,  ηθική και υλική βοήθεια από τους συνανθρώπους μου, έχω καλύτερη υγεία και  χρησιμοποιώ καλύτερα το σώμα και το μυαλό μου.

Ζ.Π: Στον 2ο κύκλο εργαστηρίων ξεκίνησα να παρατηρώ τα συγχρονιστικά γεγονότα στη ζωή μου, να αφήνομαι στη ροή & να εμπιστεύομαι  τα όνειρα μου. Νιώθω ήρεμη και αυτό με βοηθάει να «ακούω» περισσότερο τους άλλους & να σκέφτομαι το «εμείς».

Ψυχόδραμα

  • κέρδισα σε εμπειρία, εμπλουτίστηκα μέσα από την γνωριμία τόσο με την συντονίστρια όσο και με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας. Ευγνωμοσύνη, χαρά και ανακούφιση για το προσωπικό θέμα που έφερα στην ομάδα αλλά και για τα συναισθήματα που διακινήθηκαν καθ' όλη την διάρκεια.
  • Μια μοναδική εμπειρία. Ήταν απίστευτο πως σε κάθε περίπτωση νιώθαμε την ενέργεια η οποία μας τοποθετούσε στο χώρο και στο συναίσθημα του προσώπου που υποδυόμασταν. Θα το ξανάκανα σίγουρα.
  • Ένοιωσα ότι όλοι είμαστε ένα σύνολο, ένα- μία ενέργεια και εγώ ένα κομμάτι αυτού. Αγαπημένοι όλοι!
  • Μου δημιουργήθηκαν έντονα συναισθήματα ευγνωμοσύνης για την οικογένεια μου και την αγάπη που έχω εισπράξει όλα αυτά τα χρόνια.
  • Αισθάνομαι πιο χαλαρή, πιο χαρούμενη χωρίς να πρέπει να έχω "κρατήματα" όταν αισθάνομαι έτσι. Με βοήθησε πολύ η αλλαγή στο πρόγραμμα μελέτης, σύμφωνα με την πρόταση της συντονίστριας, είχε εντυπωσιακά αποτελέσματα σε πολλά επίπεδα.
  • Ηρεμία, διαχείριση άγχους, καλύτερη επικοινωνία, θετικότερες σκέψεις!
  • Περισσότερη κατανόηση του χαρακτήρα και των προβλημάτων μου, λίγη περισσότερη ηρεμία μέσα μου και καλύτερη γνωριμία με την ομάδα.
  • Άρχισα να ανακαλύπτω πράγματα για τον εαυτό μου, να πιστεύω σε αυτόν και να διαχειρίζομαι καλύτερα την σχέση με την κόρη μου.
  • Σταμάτησα να απαιτώ από τους άλλους να με καταλάβουν γιατί άρχισα να μιλάω, να μοιράζομαι εκείνο που με απασχολεί. Δειλά- δειλά βέβαια θέλω να με αποδεχτούν ...αφού έχω αρχίσει να με αποδέχομαι η ίδια.